LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Híreink

Értesüljön a legfrissebb híreinkről

avatar
Szociális Munkáért emlékérmet kapott a Szimbiózis Alapítvány

Szociális Munkáért emlékéremmel ismerte el a Szimbiózis Alapítvány munkáját a Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete.

TOVÁBB
avatar
Civil Díjjal ismerték el a Szimbiózis Alapítvány munkáját

A civil szféra legrangosabb szakmai elismerését hozta el a Szimbiózis Alapítvány. Elnyerte a Civil Díjat a Legjobb Társadalmi Vállalkozás kategóriában.

TOVÁBB
avatar
Az Év Fejlesztő Foglalkoztatója a Baráthegyi Majorság Közössége

Érték Vagy! Díjjal ismerték el a Szimbiózis Alapítvány munkáját. Az indoklás szerint a Baráthegyi Majorság Közössége a megváltozott munkaképességű vagy fogyatékossággal élő személyek foglalkoztatása érdekében végzett példaértékű tevékenysége elismeréseként kapta meg a díjat és az ezzel járó „Az Év Fejlesztő Foglalkoztatója” címet.

TOVÁBB
avatar
FARMWELL tanulmányok

Tudjon meg többet a hazai társadalmi kihívásokról!

TOVÁBB
avatar
FARMWELL Nemzetközi Konferencia

Gratulálunk az előadáshoz!

TOVÁBB
avatar
Egy hét mennyország ősszel

Az őszi szünetben újabb két családot láttunk vendégül a Baráthegyi Panzióban, az Egy hét mennyország program keretein belül, díjmentesen. Panziónkban a fogyatékos gyermeket nevelő családok is kikapcsolódhattak, feltöltődhettek, itt valóban a pihenésé lehetett a főszerep.

TOVÁBB
avatar
Híd az iskola és a munka világa között

Önismeret, szakmaválasztó tréning, álláskeresési tanácsadás, munkatapasztalat és ajánlólevél szerzés – mindez része a Szimbiózis Alapítvány foglalkoztatási programjának, melyben hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő fiatalokat mentorálnak.

TOVÁBB
avatar
Pályaorientációs játék

A Szimbiózis Alapítvány egy új, pályaorientációs játékot fejlesztett ki, elsősorban a tanulásban akadályozott, illetve hátrányos helyzetű fiatalok részére. 

TOVÁBB
avatar
Kezdetét vette az „Egy hét mennyország” program

Megérkeztek az első családok a Baráthegyi Panzióba, akik az „Egy hét mennyország” pályázaton nyertek egy hetes díjmentes pihenést. A program keretében első lépésként nyolc fogyatékos gyermeket nevelő család ingyenes pihenését tesszük lehetővé, 2021.  nyarán.

TOVÁBB
avatar
Átadták a család-, és fogyatékosság-barát panziót a Baráthegyi Majorságban

Az országban egyedülálló módon család-, és fogyatékosságbarát panziót adtak át Miskolcon, a Szimbiózis Alapítvány által működtetett Baráthegyi Majorságban, ahol a fogyatékos gyermeket nevelő családok számára is elérhető a kikapcsolódás és a feltöltődés.

TOVÁBB
avatar
Pro Urbe kitüntető címet kapott a Szimbiózis Alapítvány Közössége

Minden év május 11-én, Miskolc város napján vehetik át elismeréseiket azok a személyek és szervezetek, akik munkájukkal, tevékenységükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A Szimbiózis Alapítvány Közösségét, az elmúlt évek munkáját és eredményeit ismerték el a Pro Urbe kitüntető címmel.

TOVÁBB

Állásajánlataink


2022-08-11 08:16:28 | Notice: Undefined variable: events in /home/szorgosk/public_html/szimbiozis.net/page/template/content/index/hir_all.php on line 48
2022-08-11 08:16:28 | Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/szorgosk/public_html/szimbiozis.net/page/template/content/index/hir_all.php on line 48
Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket