LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Hétfőtől szünetel speciális babysitter szolgáltatásunk

2023-05-11 13:50:00
Kép

Május 15-től – bizonytalan ideig - szünetel fecske szolgáltatásunk. A pályázati forrás, amely az anyagi hátteret biztosította a programhoz, lejárt. Az új pályázatról pedig még nem született döntés. Az elmúlt másfél hónapot az alapítvány saját maga finanszírozta, tovább azonban nem tudjuk vállalni a költségeket. Az elmúlt 5 évben állami támogatással biztosítottuk a szolgáltatást, amelyet minden évben sikeresen újrapályáztunk; így szünet nélkül elérhető volt az érintett családok számára a segítség.

Folyamatosan kommunikálunk a szaktárcával, ígéretet kaptunk arra, hogy mielőbb megoldást találnak a problémára. A szolgáltatást igénylő családok azonban elkeseredtek, számukra néhány hónap kiesés is komoly gondot okoz.  

A fecske szolgáltatás keretében fogyatékossággal élő és tartósan beteg gyermeket nevelő családok számára tudunk speciális felügyeletet és kísérést biztosítani, a nap 24 órájában, a hét bármely napján, akár hétvégén és ünnepnap is. Tavaly több mint 3 000 órát segítettünk az érintett családoknak, ennek 25 %-át az alapítvány saját forrásból fizette.

A fecske szolgáltatás egy hónapra 886. 536 Ft-ba kerül. Erre az összegre lenne most szükség, hogy a családok megkaphassák a szükséges segítséget. Hálásak vagyunk bármilyen apró összegért, amivel támogatni tudják a további működést:

Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-52057508 (Erste Bank)
Paypal felületünk: https://szimbiozis.net/paypal
Ha cégként szeretnének adományozni, írjanak e-mailt a kommunikacio@szimbiozis.net e-mail címre. Alapítványunk közhasznú szervezet, így a TAO törvénynek megfelelő adományigazolást állít ki az összegről.

Nagyon köszönjük! 

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket