LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Rendészek segítettek a faaprításban a Baráthegyi Majorságban

2023-02-24 15:58:00
Kép

Különleges csapatépítés, jó hangulatú munka, alapítványunk számára pedig óriási segítség. A Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai faaprításban segédkeztek, hogy a megvásárolt és adományként kapott nagy mennyiségű fát, alkalmassá tegyük a tüzelésre. A felaprított famennyiségnek a száraz részét még idén felhasználjuk a fűtésre. A többit pedig a következő hideg időszakra tartalékoljuk.

 „A rezsiköltségek emelkedése miatt a bentlakásos otthonainkba elkezdtünk áttérni a fatüzelésre. Már 4 kazánunk üzemel, így nagyon sokat spóroltunk a gázszámlán, de ehhez most tüzelésre alkalmas méretűre kellett vágnunk a körülbelül 3 méteres darabokat. Mi ezzel egyedül egy évig is elbajlódtunk volna. Ez a segítség nagyon sokat jelent nekünk, hiszen így a fő tevékenységünkre, a fogyatékos emberek ellátására tudunk fókuszálni.” – mondta Jakubinyi László a Szimbiózis Alapítvány kuratóriumi elnöke.

További 4 épületünkben szükséges még a kazáncsere, hogy költséghatékony legyen a fűtés mindenhol, illetve a tűzifa számára tárolókat szükséges építeni, hogy megóvjuk az időjárás viszontagságaitól. Az újabb beruházásokhoz még várjuk a felajánlásokat.

Hálásan köszönjük a Miskolci Önkormányzati Rendészet önkénteseinek munkáját!

fotó: MIŐR
 

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket