LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Jabil önkéntesekkel épült a tetőszigetelés

2023-02-13 11:44:00
Kép

Jelentős lépést tettünk Váltó utcai nappali intézményünk energiahatékonyságának növelése érdekében. Hálásan köszönjük a Jabil Circuit Hungary Kft. munkatársainak odaadó munkáját, akik egy napra, az irodai környezetet munkásruhára és kesztyűre cserélték, hogy segítsenek a padlástér szigetelésében. Örömmel fogadtuk a segítő kezeket; a fogyatékossággal élő fiatalok pedig az általuk készített plüss békával lepték meg az önkénteseket, a munka végén.

A Jabil, munkavállalói számára, külön programot tart fenn a társadalmi felelősségvállalásra. Így is biztatja dolgozóit arra, hogy ne csupán adománnyal, hanem önkéntes munkával is támogassák a helyi közösségeket. A gyár munkatársai nemrég már jártak nálunk, akkor a Baráthegyi Majorságban segédkeztek a tereprendezésben és a Tök jó szombat rendezvényünk előkészítésében.

Az energetikusok már korábban felhívták a figyelmünket arra, hogy az alternatív fűtésre való átállás előtt a szigetelést szükséges megoldani a 120 éves, régi iskolaépületben, „hogy ne fűtsük az eget”. 80 fős nappali intézményünkben a padlástér szigetelésével közel 30 százalékkal csökkenthető a fűtésszámlánk. 
 

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket