LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Veszélyben a működés

2022-09-30 18:11:00
Kép

A Baráthegyi Majorságban található nappali intézményünk és konyhánk egy fűtési körön működik, ide faelgázosító kazánt szereltünk be. A Baráthegyi lakóotthonba szintén rendeltünk egyet, folyamatban van a gépészeti terv készítése és a kazánház építése. Terveink szerint még a tél előtt elkészülünk vele. A martinkertvárosi lakóotthonunkba is szeretnénk beszerelni egy ilyen kazánt, itt azonban égető szükség lenne előbb az épület szigetelésére.

Az élelmiszerbanki adomány napi szállítása miatt beszereztünk egy elektromos autót, ezen kívül vásároltunk egy könnyű szekeret is, hogy amit tudunk, lóval és szamárral szállítsunk majd. Eszközeink és állatállományunk egy részét értékesítjük – amelyekre nincs feltétlenül szükség a napi működéshez. 

Jelenleg a szolgáltatások összevonásán dolgozunnk, annak érdekében, hogy a minimális és elengedhetetlen működési feltételek biztosítása mellett néhány épület részleges bezárásával csökkenthessük a fűtés számláinkat. Emellett pályázati és egyedi támogatási kérelmeket nyújtottunk be a leginkább kitett, szigetelés nélküli ingatlanok energetikai korszerűsítésére. 

 Ha nem érkezik segítség, a működés is veszélybe kerül, mivel a többletkiadás az említett költségmegtakarító intézkedések mellett sem kigazdálkodható. 


 

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket