LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Szálláshely szolgáltatás

 

1.      Erdei iskola

35 fő fogadására alkalmas erdei iskolánk az év minden szakaszában várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Legyen szó családi nyaralásról vagy osztálykirándulásról, nálunk mindenki megtalálja a helyét!

2.      Baráthegyi Panzió

A 20 férőhelyet biztosító, 10 szobás, wellness részleggel rendelkező panziónkban elsősorban nagycsaládosokat és fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családokat várunk. A szobák igény esetén apartmanná alakíthatóak, kényelmesebbé téve vendégeink itt tartózkodását.

 

Programkínálat

 

1.      Kézműves programok

Kézműves programelemeink széles skálája – kitűző készítés, gyertyamártás, kötélverés, cérna- vagy kavicsfestés, ütőfás mézeskalács készítés, nemezelés, madáretető barkácsolás, kosárfonás - biztosítja vendégeink számára, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhassa a számára legérdekesebb programot.

2.      Hagyományőrzés – Népi játszótér

A Baráthegyi Majorságba látogatók izgalmas, elfeledett népi hagyományok felelevenítésének lehetnek részesei. Hagyományőrző programelemünk sokszínűségét az adja, hogy az év különböző szakaszaiban érkező vendégek, más- és más ünnepkörhöz köthető hagyományokba és szokásokba nyerhetnek betekintést.

3.      Középkori időutazás

Az interaktív játszóvárunk igazi középkori reneszánsz hangulattal, várjátékokkal és „ősi mesterségek” tárlattal kápráztatja el a kapuján belépőket.

4.      Gasztronómiai élmények

Gasztronómiai élménykínálatunk nem csak a vendégek hasának kedvez - legyen szó fokhagymás olajjal megkent krumpli lángosról, frissen köpült vajról vagy édesen illatozó kürtöskalácsról – hanem alkotókedvüknek is, hiszen mindent saját kezűleg készíthetnek el.

5.      Rendezvények

 

A gyermekeknek kézműves programokkal és állatsimogatóval színesített születésnapi party rendezésével, a felnőtteknek osztálytalálkozók, összejövetelek lebonyolításával igyekszünk emelni a fontos életesemények fényét. 

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket