LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

AKKREDITÁLT FOGLALKOZTATÁS

Alapítványunk védett foglalkoztató. Jelenleg védett gazdálkodási egységeinknél 160 fő dolgozik. Szervezetünk rehabilitációs tanácsadót és mentort alkalmaz, akik segítik a sikeres munkavállalást, a hivatalos ügyek intézésétől az egyéni és csoportos tanácsadásig. Igény esetén részt vesznek a tranzitálási folyamatban, mely a nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedést segíti elő. Az akkreditált foglalkoztatás az alapítvány 10 különböző foglalkoztatási helyszínén biztosított számos munkakörben, annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb spektrumon tudjunk munkalehetőséget biztosítani:

  • irodai tevékenység (informatikus, adminisztrátor, hr aszisztens)
  • szociális ágazat (gondozó, gyógypedagógiai aszisztens)
  • üzemeltetés (takarító, konyhai kisegítő, karbantartó)
  • termelő ágazatok (kertészeti munkakörök, asztalosipar, állattartás)
  • élelmiszergyártás, (szakács, sajtkészítő, lekvárfőző)
  • turizmus (recepciós, szobalány, animátor)

Legfőbb célunk, hogy minden, a szervezetünkhöz felvételt nyert munkavállaló számára megtaláljuk- a komplex vizsgálatok alkalmával megállapított kizáró, és korlátozó tényezők figyelembe vételével- az alapítvány által biztosított munkakörök közül, az egyén számára legoptimálisabb munkakört és biztosítsuk számukra a munkavállaláshoz szükséges speciális feltételeket.

Pályázati lehetőségek megragadásával igyekszünk folyamatosan fejleszteni azokat a körülményeket, amelyek maximálisan hozzájárulnak a speciális munkavállalói csoport sikeres foglalkozási rehabilitációjához, és társadalmi (re) integrációjához.

 

Kapcsolat:

Zsíros Viktória irodavezető

tel.: 06 30/681-44-86

e-mail: zsiros.viktoria@szimbiozis.net

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket