LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Idén is rendelkezzen adója 1% -ával! Kérjük, támogassa munkánkat - a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával - hogy együtt több fogyatékossággal élő fiatal mindennapjait tehessük szebbé és értékesebbé!

Mit kell tennie?

Ha magánszemély, ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély, őstermelő, egyéni vállalkozó, akkor május 20-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak és rendelkezhet adója 1+1%-áról. 

• Amennyiben rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, akkor itt: Nemzeti Adó és Vámhivatal E-SZJA oldalán keresztül könnyedén kitöltheti adó 1% rendelkező nyilatkozatát már most! 

A kedvezményezett adószáma rovatba írja be a 18432930-1-05 adószámot, így támogathatja a Szimbiózis Alapítványt. A kötőjelet a rendszer automatikusan teszi be, ön csak a számokat írja be.

Fontos! Május 20-ig tud így segíteni a fogyatékossággal élő fiatalokon!

Adóbevallása március 15-től elérhető az ügyfélkapun keresztül! IDE KATTINTVA!

• Ha Önnek még nincs Ügyfélkapu regisztrációja, az adóbevallási tervezet postázását április 16-ig kérheti. Április 16. után az igényét már csak személyesen a NAV ügyfélszolgálatain nyújthatja be. Ha megkapta postán az adóbevallási tervezetét, ne felejtse el átnézni, hogy az adatok helyesek-e. Ha nem kíván módosítani rajta, úgy további teendője az adóbevallással nincs. Viszont ne feledje adója 1+1%-áról is rendelkezhet, ezzel támogathatja az ön által kiválasztott civil szervezetet és egyházat. A levélben megtalálja az EGYSZA lapot, amelyet kitöltve küldjön vissza díjmentesen, május 20.-ig. 

A 20SZJA-EGYSZA lapot itt is letöltheti PDF és Word formátumban.

A lezárt borítékot írja alá a leragasztásnál keresztezve, valamint írja rá adóazonosító jelét is. Kérjük, írja be a Szimbiózis a Harmonikus Együtt-Létért Alapítvány adószámát: 18432930-1-05  Köszönjük!

• Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, később is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen május 20-ig. Ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

Köszönjük, hogy adója 1 százalékával támogatja, hogy hogy minél több fogyatékossággal élő fiatal mindennapjait tehessük szebbé és értékesebbé!

Mire fordítjuk az ADÓ 1 %-os felajánlásokat? 

  • Folytatjuk az átállást lakhatási egységeinkben a fatüzelésű kazánokra, hogy ezzel is csökkenthessük rezsi kiadásainkat
  • Autista gyermekek számára szervezünk nyári tábort.
  • Az „Egy hét mennyország program” keretében fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családokat látunk vendégül egy hétre díjmentesen a Baráthegyi Panzióban.
 

 

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket