LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Koncepció

 

A Szimbiózis Alapítvány szociális társadalmi tevékenységeinek működtetése és fejlesztése érdekében nem csak állami szubvencióra, pályázati forrásokra és adományokra támaszkodik, hanem mindent megtesz annak érdekében, hogy saját maga is bevételeket generáljon.

Ezen tevékenységek összességét társadalmi vállalkozási formában működtetjük, mely a különböző egységeink által előállított termékek és szolgáltatások értékesítését jelenti.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a társadalmi vállalkozás során prioritásként fogalmazódjon meg a szervezet azon missziójának teljesítése, hogy az adott tevékenységek kivitelezésekor fogyatékossággal élő embereket, mint munkavállalókat vonunk be a termékek elállításába és a szolgáltatások nyújtása során.

A termelő egységeink különböző manufakturális tevékenységek köré szerveződnek:

kertészet: szabadtéri, fóliás és üvegházas zöldségtermesztés, gyümölcsös, gombatermesztés és erdőgazdálkodás, valamint parkgondozás

-  állattenyésztés: baromfi, kecske, nyúl, disznó, kecske, ló, szamár, alpaka

-   élelmiszergyártás: kecske-, és tehéntejből készült sajtok és különböző tejtermékek, lekvárok, szörpök, sült tea

-     szappankészítés: kecsketejes-levendulás szappan

-   ajándéktárgyak: kerámiák, merített papír termékek, textil termékek, gyertyák

 

 

Piacképes termékeinket a „Baráthegyi Kincsestár” termékcsalád név alá szerveztük egybe, jelenleg egy prosperáló, brand építési folyamat elején tartunk, kínálatunkat a vásárlók visszajelzései alapján folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.

Szolgáltatásaink szerteágazóak, melyek a különböző képzésektől a catering szolgáltatásig, valamint a sokrétű turisztikai programok biztosításáig terjednek.

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket