LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

Pro Urbe Díj

2022-02-07 13:35:00Király Krisztián
Kép

Minden év május 11-én, Miskolc város napján vehetik át elismeréseiket azok a személyek és szervezetek, akik munkájukkal, tevékenységükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A Szimbiózis Alapítvány Közösségét, az elmúlt évek munkáját és eredményeit ismerték el a Pro Urbe kitüntető címmel.

Az indoklás szerint, a Szimbiózis Alapítvány számos nemzetközi programja révén a legmodernebb tudást és tapasztalatot hozza el Miskolcra az egyik leginkább segítségre szoruló, sokszor a többségi társadalom számára láthatatlannak tűnő lakossági csoport, a fogyatékossággal élők számára. Mert a fogyatékossággal érintettek sokszor valóban láthatatlanok és ez az, ami ellen több mint 20 éve harcol és tesz az alapítvány és képviseli az érintett családokat.

A Szimbiózis Alapítvány által létrehozott szolgáltatási paletta, olyan komplex és egyedülálló Magyarországon, melyet más városok méltán megirigyelhetnek. Értékteremtő tevékenységükkel fogyatékosságügyi és társadalmi vállalkozási vonatkozásban Miskolcot az érintett családok számára az egyik legélhetőbb várossá tették.

 

Az alapítvány eddigi kitüntetései, hazai és nemzetközi innovatív programjai, értékteremtő tevékenységei városunk hírnevét és a helyi társadalom szolidáris attitűdjét öregbítik. Munkájuk Miskolc lakosságáért, a városért nélkülözhetetlen! Ez teszi méltóvá a Szimbiózis Alapítvány Közösségét a Pro Urbe kitüntető címre.

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket