LegjobbTarsadalmiVallalkozas
Hívjon minket: +36-46-357-637

 

Egy különleges ajánlatunk van az Ön által képviselt vállalat számára:

 

TEGYÜNK EGYÜTT A FOGYATÉKOSSÁGGAL ÉLŐ GYERMEKET NEVELŐ CSALÁDOK KRÍZISHELYZETÉNEK MEGOLDÁSÉRT!

 

A Szimbiózis Alapítvány 1999 óta segíti és támogatja a peremhelyzetű, sérült emberek oktatását, nevelését, társadalmi integrációját. A valós igényekre reagálva döntött úgy szervezetünk közössége, hogy a célcsoport részére biztosított szolgáltatások mellett (lakhatás, terápiák, rehabilitációs foglalkoztatás stb.), elindítja az „Egy hét mennyország” programot azoknak az érintett családoknak a részére, akik számára a karantén nem most kezdődött el és sajnos nem is most ér véget…..

Baráthegyi Panzió & Élménypark elnevezésű speciális panziónk létesítésével garantáljuk a fogyatékossággal élő gyermekeket nevelő családok tartalmas pihenését és kikapcsolódását a speciális szükségletű családtag 24 órás szakmai felügyeletének és egyéni fejlesztéseinek biztosítása mellett.

Hogyan tudják segíteni programunk megvalósítását?

 

Amennyiben az Önök vállalata is elkötelezett az érintett családok segítése, támogatása iránt:

-          pénzbeli adomány felajánlásával hozzájárulnak az érintett családok egy-egy hetes teljes körű komplex ellátásának biztosításához

 

Bízunk abban, hogy az általunk tett ajánlat felkeltette érdeklődésüket és partnerségünkkel közösen segíteni tudjuk a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családoknak az „Egy hét mennyország” elérését!

 

Várjuk szíves ajánlásukat a speciális szálláshely szolgáltatást igénybe vevő családok részvételére vonatkozóan is.

Kapcsolat

Keressen bátran minket!

Telefon
Levelező cím
3527 Miskolc, Augusztus 20 u 12.
Itt talál bennünket