Konyhatitkok

A Konyhatitkok projektben 7 magyarországi szervezet működik együtt, akik kivétel nélkül fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberekkel működtetnek vendéglátó, vagy élelmiszergyártó egységeket, piaci alapon, társadalmi vállalkozásként. A projekt célja, hogy másokkal is megosszák tudásukat, és minél több szervezetet, kezdő vállalkozást inspiráljanak a célcsoport bevonására, foglalkoztatására.

A projektben 14 fő szakember képzése valósul meg, és egy kiadványban, valamint egy záró konferencián osztjuk meg a tapasztalatokat az érdeklődőkkel, és aktív lobbi a társadalmi vállalkozások támogatására.

A projekt 2017. május 31-ig tart, a projekt megvalósítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma, és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatja.

Az első hírlevélért kattintson ideA harmadik hírlevélért kattintson ide 

Újabb Konyhatitkok láttak napvilágot a közelmúltban: február végén a Hatpöttyös Étterem (Székesfehérvár) és az Ízlelő Családbarát Étterem (Szekszárd) mesélt a többi "para-gasztro" szervezetnek a kezdetekről, a siker titkairól, és a jövőbeli tervekről. 

 

 

 

 

 

 

< Vissza