Közösségek karácsonya

2014. december 19-én, pénteken 10.00-kor érkezik Hernádszentandrásról több száz kiló bio-zöldség adomány a Miskolc, Arany János u. 4. sz. alatti étterembe.

Teljes hír
Az Év Esélyteremtő Munkahelye díj

A társadalmi felelősséget vállaló cégeknél az esélyegyenlőség biztosítása alapvető fontosságú. Ennek előmozdításához arra van szükség, hogy.......

Teljes hír
Karácsonyi jótett kosár

Ha Önöknek van olyan idős szomszédjuk, ismerősük, aki számára fontos lenne karácsoniy jótett kosár.....

Teljes hír
Terra Madre

2014.12.09-én a Terra Madre, a Hagyományos Terméket Előállító Közösségek Világnapja alkalmából rendezett szakmai rendezvényen vettünk részt. 

Teljes hír
Fogyatékossággal élők világnapja

2014. december 3. délelőtt folyamán Miskolc Városháza aulájában önkormányzati dolgozók, és látogatók ismerkedtek a ..........

Teljes hír
Megnyitottuk a Batyu-Téka több, mint éttermet

2014. december 3.-án Miskolc belvárosában megnyitottuk a Batyu-Téka elnevezésű éttermünket. A nagyszabású rendezvényen részt vett Czibere Károly, az .......

Teljes hír
Meghívó

Tisztelt Látogató!

 

Szeretettel hívjuk meg Önöket a december 3.-ai étterem megnyitó rendezvényünkre, amelyet Miskolcon az Arany János utca 4.sz. alatt tartunk. 

Teljes hír
"Fenntartható kreatív szemléletformálás"

Sikerrel zárult az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) által kiírt "Vidéken működő tagszervezetek érdekvédelmi, szülősegítő tevékenységeinek fejlesztésére, a hálózatos működés elősegítésére" pályázat megvalósítása.

Teljes hír
Projektindító workshop

Az Új szektor születik című kerekasztalban Jakubinyi László tartott előadást a Baráthegyi Majorságról, mint működő szociális farmról, és bemutatásra került.....

Teljes hír
Alpaka alaptanfolyamon

2014.10.25. A Magyar Alpaka Kft. ( www.alpaca.hu ) "Alpaka alaptanfolyamot" szervezett Jobaházán. Az oktatáson részt vett a Baráthegyi Majorság 3 munkatársa is. 

Teljes hír
„Mezőgazdasági alapú társadalmi vállalkozási praktikum” című képzés

A Szimbiózis Alapítvány két napos, gyakorlat alapú képzést szervez,.....

Teljes hír
Norvég Tanulmányút

2014. október 6- 11 a Szimbiózis Alapítvány négy munkatársa vett részt norvég tanulmányúton a SZOCIÁLIS FARMOK .......

Teljes hír
Magyar Adományozói Fórum

......a társadalmi befektetési díj pályázat eredményhírdetésére is, melyen az  ERSTE Bankkal közösen .......

Teljes hír
Konyhai és éttermi képzés vizsga

Konyhai és éttermi kisegítő képzés vizsgája sikeresen lezajlott, minden fiatal megszerezte az oklevelet. A képzés júniustól kezdődött, ami.....

Teljes hír
Diósgyőri vár látogatás

Csütörtökön (09.18-án) a fiatalokkal ellátogattunk a felújított Diósgyőri várba. 

Teljes hír
Varázscipők Társastánc Fesztivál

Pénteken felléptünk a Varázscipők Társastánc Fesztiválon , ami Egerben került ......

Teljes hír
Szociális Farmok

A szociális mezőgazdaság innovatív megközelítés, amely két koncepciót kapcsol össze: egyrészt a többfunkciós mezőgazdaságot, másrészt .....

Teljes hír
Falu a városban fesztivál

A programban szerepelt krumplilángos-készítés, kenyérsütés, „élő” történelemóra a......

Teljes hír
Alpakák érkeztek

2014. 09. 16, megérkeztek a Baráthegyi Majorság új lakói. Pumukli és Cleopátra....

Teljes hír
Balatoni nyaralás

Baráthegyi lakóotthon fiataljai egy hetet tölthettek a Balatonon. Nagyon jó hangulatban telt a pihenésük, s igaz, hogy a tó már elég hűs volt, de azért fürdésre is volt lehetőségük.

Teljes hír
Autitic Art füzetek

Támogassatok 9, zömében halmozottan sérült autista fiatalt ellátó lakóotthont és egy 5 éve működő csodálatos művészeti programot!

Teljes hír
Nyárzáró party

2014. szeptember 4.-én Nyárzáró Partyt tartottunk a Szimbiózis Alapítvány Habilitációs Központ telephelyén. A fejtörős quíz játék mellett 

Teljes hír
Erste city

A Szimbiózis Alapítvány fiataljai és dolgozói a Kamaraerdőben megrendezett eseményen mutatták be az alapítványt, illetve az Erste Bank által támogatott új projektet, melynek címe : 

Teljes hír
Teljes hír
Munkáltatói érzékenyítő tréning az Auchan-ban!

Június 17-én a Szimbiózis Alapítvány Támogatott foglalkoztatás csapata, a Miskolci Auchan áruházban járt, ahol munkáltatói érzékenyítő tréninget tartott az áruház vezetői számára.

Teljes hír
Autizmus szakmai fórum Csehországban

2014. június 11-én és 12-én a Szimbiózis Alapítvány 2 munkatársa képviselte Magyarországot a Prágában megrendezésre kerülő "Autism and Jobs" című workshopon, melynek témája az autizmussal élő személyek önálló életvitele és foglalkoztatása.

Teljes hír
Újabb aranyérmet szereztek a miskolci Szimbiózis Alapítvány parasportolói!

A Szimbiózis Alapítvány idén második alkalommal képviselte Magyarországot Lengyelország Tarnów városában 2014. 05. 25-29 megrendezésre kerülő speciális sport –és kulturális találkozó programsorozatban.

Teljes hír
Erste Bank Hungary Zrt. munkatársai végeztek a Baráthegyi Majorságban önkéntes munkát.

Az Erste Bank Hungary Zrt. munkatársai végeztek a Baráthegyi Majorságban önkéntes munkát. A lelkes csapat segítségével elkészült a járda a jurtáig, készült egy fedett ülőpad a játszókertbe, a növendék kecskék új épületet kaptak, fóliasátor alkatrészekből szénaszárító szín épült. Nagyon köszönjük a lelkes munkájukat!

Teljes hír