Baráthegyi Majorságában a Miskolci Önkormányzati Rendészet

2015.09.15-én, a Szimbiózis Alapítvány Baráthegyi Majorságában a Miskolci Önkormányzati Rendészet közterületi szolgálatot teljesítő dolgozói (18 fő) érzékenyítő tréningen vettek részt.
A tréning célja volt, hogy a MIÖK Rendészet dolgozói megismerjék a fogyatékossággal élők, az autista, valamint az értelmileg akadályozott személyek helyzetét, életkörülményeit, a számukra elérhető jelenlegi szociális ellátórendszer intézményeit, a rehabilitációs intézményeket, illetve egyéb lehetőségeket.  Az ismeretek átadására elméleti, szituációs, valamint játékos feladatok formájában került sor. A tréninget Jakubinyi László, a Szimbiózis Alapítvány elnöke és Lelovics Rita, a Szimbiózis Alapítvány Támogatott Foglalkoztatás programjának személyi segítője tartotta.
Reméljük, ezzel a tréninggel is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy a Miskolci Önkormányzati Rendészet közterület felügyelői, járőrei, ahogyan eddig, úgy a jövőben továbbra is eredményesen teljesítsék szolgálati feladataikat! Az idei év novemberében újabb 20 fő részére valósul majd meg érzékenyítés a fogyatékossággal élők iránt.

 

 

< Back