Az Év Esélyteremtő Munkahelye díj

2015. december 7-én alapítványunk speciális munkaerő-piaci szolgáltatása (Támogatott Foglalkoztatás szolgáltatás program) 8. alkalommal díjazhatta az 1 éves születésnapját ünneplő Batyu-Téka több, mint Étteremben a miskolci kistérség „Esélyteremtő Munkahelyét”. Az idei évben a TF programmal sikeresen együttműködő Betatherm Hőtechnikai Gyártó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. érdemelte ki az elismerést, melyet munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó kollégáink és a cégnél munkába helyezett megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő kliensek pozitív visszajelzései alapján ítéltünk oda. A Pécsi Iparművészeti Stúdió alkotta vándordíjat és a Varga Éva iparművész asszony által tervezett emlékplakettet, illetve elismerő oklevelet az EMMI 2 főosztályvezetője, dr. Juhász Péter (Fogyatékosságügyi Főosztály) és Árvai Csaba (Foglalkozási Rehabilitációs Főosztály), valamint Kiss Gábor Miskolc Megyei Jogú város alpolgármestere adta át. Az ünnepség keretében sor került a 2015. május 11-én megalakult miskolci Rehabilitációs Foglalkoztatási Tanács küldetésének ismertetésére is, melyről Kiss Gábor alpolgármester úr, az RFT elnöke tájékoztatta az ünnepségen résztvevőket.

 

 

A díjátadó ünnepséget követte a miskolci Fogyatékosügyi Szakmai Műhely és az EMMI főosztályvezetőinek egyeztető fóruma, melynek a Támogatott Foglalkoztatás program irodája adott helyet.

A rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a Zala Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának támogatásával valósult meg.

< Back